Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Inscripció a les Jornades de la Catosfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 18, 2007

Inscripció a les Jornades de la Catosfera

Categoria: Actualitat,Bloc,Catalunya,El Nord del Penedès,FontBarbuda

Avui he fet la meva inscripció a les I Jornades de la Catosfera que se celebraran a Granollers els dies 25,26 i 27 de gener 2008. I tal com indiquen al procediment d’inscripció, gratuïta, aquests han estat els motius per a venir:

Reflexionar sobre models socials i de negoci, de gestió publica i política al voltant de la web 2.0 i dels blocs. Aprendre a fer videoblogs. Conèixer les ofertes públiques i privades que aporta la web 2.0. Intercanviar i aprendre de les experiències d’altres blocaires d’arreu de l’Estat i d’Europa. Establir un codi ètic que comporti un nivell d’excelència i marca a la catosfera.

Catosfera

I el meu suggeriment: Fer el "broadcasting" en directe de les jornades amb alguna aplicació de televisió personal a internet i incorporar-la al bloc de la Catosfera, com Mogulus o similar.

Espero ajudar a continuar avançant a aquest moviment que representa la Catosfera i al mateix temps millorar els blocs que escric:

Aquestes jornades tenen molt més lligam personal del que em penso pel fet d’anar a Granollers i a unes jornades com a assistent.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: Inscripció a les Jornades de la Catosfera