Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Ricard Espelt en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 24, 2009

Ricard Espelt

Categoria: Penedès,Web 2.0

Ricard Espelt és el blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

En Ricard és comunicador web i principalment autor del seu bloc ricard espelt – comunicació en xarxa, però sobretot impulsor d’altres iniciatives com Copons 2.0. És membre i co-fundador de NuestraCausa, un moviment que pretén fer més partícep la veu del ciutadà en les decisions polítiques gràcies a internet. Us recomano també seguir la iniciativa dels talkingabout. A continuació teniu la conversa on ens parla de la seva empresa i de la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats:

  • rhubarb radio, “Un dels meus últims descobriments. El projecte és molt interessant perquè ha generat una comunitat de més de 300 voluntaris entorn a la comunitat de Birmingham (UK). Daniel Cremin (@DynamicsArts) hi està al darrera, una persona enèrgica i que transmet molt bones vibracions”
  • Pol Gomà, “És jove, entén el que està succeint ara a nivell de xarxa. Està involucrat en partit polític (CIU), però no és gens partidista. Esperem que escoltin la seva veu (@polgoide)”
  • Abla, “Vaig tenir la sort de compartir amb ells unes jornades de Desenvolupament Rural al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. Tenen un projecte, que en alguns aspectes s’assimila molt a Copons. Popular”
  • Carles Campuzano, “Per mi juntament amb la propera recomanació, els dos millors polítics 2.0 que té Catalunya que jo conec. Els dos marquen una línia de treball i conceptual interessant. Ambdós m’agradaria que tinguessin més veu a casa seva. Carles Campuzano (CIU) ha sigut un bon descobriment: bon polític i bona persona. (@carlescampuzano)”
  • José Antonio Donaire, “Un bon referent. El que he dit abans serveix pel J.A. Donaire (PSC). Té una escriptura àgil i captivadora. Realment he llegit posts seus molt brillants. (@donaire)”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Ricard Espelt