Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Dani Gàmez en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 02, 2009

Dani Gàmez

Categoria: Penedès,Web 2.0

Dani Gàmez és el blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

En Dani és estudiant de periodisme amb mires d’especialitzar-se en comunicació política i autor del seu bloc Actualidad Política. En aquest espai es comenta la política en tots els àmbits però sobretot en el municipal de Vilanova i la Geltrú. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats:

  • Antoni Gutiérrez-Rubí, “Sens dubte el vademecum dels blocs de comunicació política. Possiblement un dels millors blocs destinats a entendre una mica millor la comunicació política. Antoni Gutiérrez-Rubí és un reconegut expert de la matèria”
  • E-Campany@: el blog de comunicació política d’Albert Medrán, “Un jove talent que està marcant tendència. Un bloc molt didàctic que et permet aprendre el que es cou en l’interior de la política”
  • No sense feedback, “Un bloc que ens parla de publicitat, màrqueting, relacions públiques… descobreix coses molt curioses d’aquests mons professionals i també explica molt planerament certs aspectes tècnics”
  • e-Xaps. Partidos políticos e Internet, “Bloc molt semblant al de l’Antoni Gutiérrex-Rubí. Destaca per la seva anàlisi de la política nord-americana”
  • www.comsultor.com, “Actualitat de les xarxes socials. Bon bloc per descobrir i entendre més aquest món”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Dani Gàmez