Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La qualitat de l’ADSL a Gelida en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 19, 2007

La qualitat de l’ADSL a Gelida

Categoria: Actualitat,FontBarbuda,Gelida,Penedès

Gràcies a una aplicació que he vist al bloc de Xavi Caballé he comprovat quina és la qualitat de l’ADSL segons la distància a la central des del meu punt de treball habitual a Gelida, quan més lluny de l’emissor pitjor és la velocitat, i aquests són els resultats.

ADSL a Gelida el 20-12-07

No són dolents. Però cal dir que em facturen ADSL 3MB i no arriba. A més tinc comprovat que moltes vegades que plou s’espatlla l’ADSL, fins i tot la línia de veu, trigant un mínim de 48 hores en arreglar-ho. Val a dir que amb la sequera que patim no hi ha avaries des de l’agost, però avui finalment plou… creuem els dits.

A més la central de Telefónica no té instal.lat el mòdul per servir Imagenio, i segons sembla com que no hi ha una massa crítica de demanda trigarà a arribar. Ja no parlem d’accedir a les ofertes de Jazztel, Ono, Ya.com, Orange, etc. Potser els nostres nets tindran aquí l’ADSL de 20 Mb.

Si Gelida pertanyés en un futur a la regió de Barcelona podríem millorar aquest servei? Si l’Alt Penedès fos a la regió de Barcelona, tal com postula el diputat del PSC Roberto Labandera, tot vindria rodat. Des dels partidaris per la Vegueria Penedès li van fer no fa gaire una acurada rèplica.

Actualització del 14-2-08: Telefónica ha efectuat millores en el servei amb l’alta a Imagenio. Més informació aquí.

Actualització del 27-10-08: Fa unes setmanes a Gelida ens han pujat als abonats al servei d’ADSL 6 Mb. He tornat a fer la prova i la velocitat de baixada arriba gairebé als 5 Mb –això amb l’Imagenio desconnectat doncs sinó seria aproximadament la meitat– i la distància a la central és ara de 736 metres (?). Tothom que passi dels 1.000 metres a la central ho té més difícil per tenir un servei acceptable d’ADSL de més d’1 Mb encara que Telefònica els hi segueix oferint fins a 3 o fins i tot els 6 Mb…

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: La qualitat de l’ADSL a Gelida