Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar ACAPS Wilaia Alt Penedès en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 23, 2009

ACAPS Wilaia Alt Penedès

Categoria: Penedès,Web 2.0

L’ACAPS WILAIA Alt Penedès és blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

En Miquel Cartró i la Marta Fos de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Saharauí ACAPS WILAIA Alt Penedès ens expliquen quines activitats realitzen en suport dels refugiats. Al seu bloc també se’n fan ressò de les darreres notícies sobre la situació a la zona ocupada pel Marroc, el retorn de Aminetu Haidar a Al-Aiun o les passades jornades d’activisme que van convidar-me per parlar de la Penedesfera i com evitar el blogueig informatiu al conflicte del Sàhara Occidental. A continuació teniu la conversa on ens parlen dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’han facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats:

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: ACAPS Wilaia Alt Penedès