Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Projecte Belarús en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 20, 2007

Projecte Belarús

Categoria: Actualitat,Gelida,Penedès

El proper divendres dia 21 de desembre, a les 21 hores, tindrà lloc al CIC de Gelida una reunió informativa per aclarir dubtes i informar àmpliament del projecte que porta a terme l’associació Belarús.

Projecte BelarúsAquesta associació d’acollida d’Infants de Bielorússia de l’Alt Penedès i l’Anoia, coordina l’estada durant 40 dies l’any de nens i nenes bielorussos provinents de la regió afectada per l’accident nuclear de Txernòbil per tal de millorar la seva salut. Compta amb la col.laboració de les següents institucions: Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Gelida, Ajuntament de Carme, Ajuntament de Masquefa, Ajuntament de Vilafranca, Ajuntament de St. Llorenç d’Hortons i Govern de Bielorrúsia.

La seva pàgina web es http://www.eureka.ya.com/belarusweb.

Crec que aquesta gran tasca solidària mereix la màxima difusió així que també facilito a continuació l’informació que m’han fet arribar sobre l’entitat.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Projecte Belarús