Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Examen ACTIC al CitiLab en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 05, 2010

Examen ACTIC al CitiLab

Categoria: Catalunya,UOC,Web 2.0

Entrada ACTIC Citilab
Ahir vaig fer la prova per obtenir l’acreditació ACTIC que ha creat la Generalitat de Catalunya. Hi han previstos tres nivells de competències digitals però l’avançat encara no està obert. Directament he fet el mitjà. M’ha sorprés la llargada de la prova. Tenia 100 minuts de temps i he trigat uns 60. De ben segur que hauré fallat alguna de les 100 activitats, però hi ha marge doncs cal superar un 70% de respostes correctes. Les opcions d’algunes preguntes teòriques són subjectives i potser caldria replantejar-ne que fossin més exactes. També caldria millorar l’animació flash. De vegades va lenta i no saps si cal fer dos clicks o amb un n’hi ha prou. Al final ja obtens el resultat que en el meu cas ha estat ‘apto’, en castellà, tot i que la prova l’he feta en català.

Cubicles de fusta-Sales de Reunions Citilab
Vaig triar realitzar-la en un espai emblemàtic per a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació com el CitiLab de Cornellà, però m’ha sorprés que només fossim dues persones per examinar-nos. Esperem que quan estigui més extés el reconeixement d’aquests mèrits i es pugui accedir al certificat avançat hi hagi més participació. L’ACTIC és una iniciativa encertada per establir un estàndard de competències tecnològiques per a organismes i empreses, per tant crec que tindrà futur en la societat de la informació.
Vidre-Pissarra Citilab

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: Examen ACTIC al CitiLab