Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Amics de Puerto Cabezas en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 13, 2010

Amics de Puerto Cabezas

Categoria: Penedès,Web 2.0

L’Associació d’Amics de Puerto Cabezas és blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

En Ramon Carbonell, President de l’Associació d’Amics de Puerto Cabezas ens explica quines tasques de cooperació realitzen a Puerto Cabezas, població de la costa est de Nicaragua. Al seu bloc se’n fan ressò de les darreres notícies sobre la situació a la zona de Bilwi així com el resultat de les millores a la quotidianitat dels “porteños” que aporta el seu ajut, sobretot en la recuperació del pas de l’huracà Fèlix. Tot va començar amb l’agermanament entre Puerto Cabezas i Vilafranca del Penedès l’any 1990. A continuació teniu la conversa on ens parlen dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats:

  • http://blogs.labrujula.com.ni/Wappen, “Fent una cerca ràpida he trobat aquest enllaç força actual que ens explica què és Bilwi, què representa, els tòpics i prejudicis… tot plegat explicat d’una forma planera i interessant”
  • http://fedeboxaraan.blogspot.com, “Creat pel Gabriel Julià de Vallirana que des de fa uns anys viu a Bilwi amb la seva família, miskito-catalana. El projecte de la boxa contribueix a donar espais per l’esport i fomentar actituds de treball entre els joves davant del risc de caure en les drogues, un mal que recorre tota la costa carib des de Colòmbia fins a Florida”
  • http://www.radiolaprimerisima.com, “No és un blog, és una web d’una radio de nicaragua que té un espai titulat “blogs” on hi ha articles d’opinió sobre diferents temes d’actualitat nacional (Nica) i internacional. De tendència Sandinista, és un informatiu de referència sobre l’actualitat a Nicaragua”
  • http://aepcfagirona.blogspot.com, “Entitat amb la qual participem conjuntament dins la Plataforma per una Nicaragua Lliure d’Analfabetisme. Informació actualitzada de la campanya d’Alfabetització amb el mètode “yo si puedo” i en especial a la intervenció a la regió del riu Wagki (Rio Coco) al municipi de Waspam”
  • http://casahermanamientobilwi.blogspot.com, “Més un projecte que una realitat però amb aquest blog es pretén que des de Bilwi s’ompli de contingut al voltant de les activitats de la Casa de l’Agermanament, construïda a Bilwi l’any 2005 com un centre de reunió i punt de trobada d’entitats ciutadanes”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Amics de Puerto Cabezas