Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Castell de Mediona en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 27, 2010

Castell de Mediona

Categoria: Penedès,Web 2.0

Castell de Mediona és blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

En Ramon i la Consol són els creadors i gestors d’un projecte cultural i turístic que té al Castell de Mediona com a escenari. Des d’aquest indret ple d’història difonen el coneixement més lligat amb la terra i des de fa uns anys també ho fan a internet quan els van regalar un bloc. A continuació teniu la conversa on ens parlen dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’han facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats:

  • http://www.gamesajare.com, “Es tracta de un bloc que va començar com a crítica de videojocs peró amb humor. Amb el tems han millorat prou i ara fan mes anàlisis, diría que una mica més seriós. El seu contacte es alexandretovar@hotmail.com”
  • http://www.elblogdebermu.com, “Aquest xicot, que es molt bona gent, viu en Les Pinedes, a prop de Mediona i te un bloc simpàtic i molt professional dedicat a l’escalada. Ha equipat algunes vies a prop del Castell”
  • http://www.eljardinetdelsgats.org, “Es tracta d’un bloc dedicat exclusivament al gats. Pertany a una associació de Barcelona que te una sèrie de jardinets de gats abandonats, els agafant del carrers, els esterilitzant i els ofereixen en sistema d’acollida o d’adopció. Estan fent una feina molt interessant. Nosaltres com a Castell estem com a entitat col.col·laboradora”
  • http://www.geocatching.com, “Aquest es el nostre bloc d’entreteniment. Son una colla que es dedica a buscar tresors pel mon amb el GPS. Es molt divertit perque d’aquesta manera pots recorrer el país i coneixer un munt de llocs als que mai aniries sens aquest objectiu”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Castell de Mediona