Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Carles Gala en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 09, 2010

Carles Gala

Categoria: Gelida,Penedès,Web 2.0

Carles Gala és el blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Carles Gala és periodista de Ràdio i Televisió de Vilafranca on a més a més de les tasques tradicionals de la seva feina, administra la pàgina web corporativa. També és col.laborador des de fa molts anys a Ràdio Gelida, on va ser president del consell rector de l’emissora per seguidament presidir la nova Colla de Diables de Gelida. Ell confessa que el seu bloc propi no és gaire actiu doncs dedica el màxim de temps a interactuar a la xarxa des de la vessant institucional. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats:

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Carles Gala