Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Associació de Pessebristes de Vilafranca en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 24, 2010

Associació de Pessebristes de Vilafranca

Categoria: Penedès,Web 2.0

L’Associació de Pessebristes de Vilafranca és blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Ramon Albornà és el President de l’Associació de Pessebristes de Vilafranca, entitat amb molts anys d’història que cada any ens regala una impressionant exposició de pessebres a la Capella dels Dolors de Vilafranca del Penedès. Malgrat el que es pugui pensar, pels pessebristes hi ha activitat de creació artistica tot l’any per tal de mantenir una tradició popular molt catalana. En Ramon dinamitza el bloc de l’associació, doncs gràcies a internet ha millorat la comunicació entre els aficionats. Recentment fins i tot s’ha creat una Blogosfera Pessebrista. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats:

  • Federació Catalana de Pessebristes, “Lloc web de la federació que aplega a més de 50 entitats”
  • El Pessebre és un món, “Bloc del col·lectiu “El bou i la mula” dedicats a crear opinió i a la recerca sobre el pessebre; impulsors de la blogosfera pessebrista”
  • Foro de Belenismo, “Foro molt actiu sobre l’associacionisme i el pessebrisme, amb més de 10 anys d’història, més de 5000 usuaris registrats i més de 150.000 missatges que parlen de pessebres”
  • El teu pessebre a la xarxa, “Sota el lema “el teu pessebre a la xarxa”, aquest és un portal a Internet per tal que tothom pugui participar en una “exposició de pessebres” i donar a conèixer la seva obra”
  • El pessebre i el caganer, “Enllaç a Youtube de la cançó que TV3 ha fet servir aquest Nadal, on es felicita el Nadal amb el Pessebre i el Caganer”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Associació de Pessebristes de Vilafranca