Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar 3r Vins&Blogs de la Penedesfera o Malvasia&Blogs en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 27, 2010

3r Vins&Blogs de la Penedesfera o Malvasia&Blogs

Categoria: Bloc,Penedès,Web 2.0

L'Hospital de Sant Joan Baptista de Sitges

Vins&Blogs PenedesferaEl proper 13 de març a l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges hi haurà el 3r Vins&Blogs de la Penedesfera, el qual també se’l pot anomenar Malvasia&Blogs, doncs aquest serà el vi a tastar en la trobada. Aquest és un espai únic i poc conegut de Sitges que des de la Penedesfera es vol donar a conèixer i ajudar així a que el projecte del Centre d’Interpretació de la Malvasia, el qual inclou el característic celler, sigui una realitat. La jornada començarà a les 10 hores amb la tradicional conversa blocaire a la Capella de l’Hospital. Seguidament hi haurà una visita guiada als assistents a càrrec de l’Àngels Parés, autora d’un reconegut estudi sobre l’Hospital de Sant Joan Baptista i membre de la Junta Directiva de l’Institut d’Estudis Penedesencs, entitat que convoca aquest Vins&Blogs. Finalment amb el tast de la genuïna Malvasia de Sitges es donarà per finalitzada la trobada.

Penedesfera

A continuació teniu algunes imatges del monument, les quals vaig fotografiar després de reunir-me amb el Gerent de la Fundació, Andreu Clapés, el qual amablement col.labora amb la Penedesfera –secció TIC de l’IEP– en aquest esdeveniment.

Després d’haver celebrat els anteriors Vins&Blogs a un hostal i a una cava, celebrar-ho en un hospital, pertanyent a una entitat amb 700 anys d’història, i realitzar una conversa sobre el que es parla a la xarxa en una capella modernista, el converteix en un aconteixement molt singular. Les 3es Jornades de la Penedesfera, a celebrar-se aquest any, seran un dels temes que es tocaran. Com als anteriors Vins&Blogs l’entrada és gratuïta i estan convidats qualsevol persona amb un bloc a internet sigui vinculada a la Penedesfera o no, només cal confirmar l’assistència a l’esdeveniment creat a Facebook. Us esperem al Malvasia&Blogs!

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: 3r Vins&Blogs de la Penedesfera o Malvasia&Blogs