Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Facebook, Twitter i d’altres xarxes socials (II) – 2a part en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 01, 2010

Facebook, Twitter i d’altres xarxes socials (II) – 2a part

Categoria: FontBarbuda,Penedès,Web 2.0

Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès – Baix Penedès – Garraf (ADEG)

Col.laborant amb l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (ADEG) avui impartiré, a la seva seu de Vilafranca del Penedès, la segona sessió del seminari ‘FACEBOOK, TWITTER I D’ALTRES XARXES SOCIALS’. En aquesta segona part, entrarem directament a la pràctica del Facebook, especialment les pàgines corporatives.

Aquesta sessió engloba el seminari d’una única jornada Treure profit al Facebook que vam donar molt recentment. Ens hem concentrat però a crear i personalitzar la pàgina corporativa, així com la possibilitat de vincular-la al Twitter que van tocar durant la primera part del seminari. També parlarem de LinkedIn, i del valor de ser presents en aquesta i d’altres xarxes segons els nostres objectius. Per complementar el seminari deixo aquí unes recomanacions sobre les relacions cap-empleat i Facebook, com a curiositat, i més interessant una bona referència de quines són les aplicacions indispensables que haurien de ser-hi a qualsevol pàgina de fan/admiradors a Facebook. Per cert, avui és un dia important per aquesta xarxa social, doncs a partir d’avui ja no deixen que les aplicacions enviïn notificacions als usuaris… Uf!.

Seminaris impartits a l’ADEG:

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Facebook, Twitter i d’altres xarxes socials (II) – 2a part