Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Plataforma per una Vegueria Pròpia en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 03, 2010

Plataforma per una Vegueria Pròpia

Categoria: Penedès,Web 2.0

La Plataforma per una Vegueria Pròpia és blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Toni Vidal és membre de la Junta Directiva i responsable del bloc de la Plataforma per una Vegueria Pròpia, entitat nascuda fa 5 anys per reivindicar la creació d’una Vegueria que aplegués les comarques de l’Anoia, Alt i Baix Penedès i el Garraf, dins la nova administració territorial de la Generalitat de Catalunya. L’entrevista va ser realitzada l’1 de febrer i justament al dia següent el govern feia públic el projecte de llei de vegueries que no comptava amb el Penedès. Tot i així en aquest moment encara hi ha possibilitats que una esmena durant la tramitació de la llei al Parlament faci realitat la Vegueria Penedès. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats:

  • http://www.parlament.cat, “Web del Parlament de Catalunya, del qual en traiem informació i fem seguiment de totes les lleis, projectes, … que afecten a la creació de les vegueries i la Vegueria Penedès especialment”
  • http://www.extracomarcal.cat, “Web del setmanari gratuït L’Extra, l’àmbit territorial del qual pràcticament coincideix amb l’àmbit territorial de la Vegueria Penedès. El setmanari publica nombrosos articles d’informació i seguiment referents a la creació de la Vegueria Penedès”
  • http://www.rtvvilafranca.cat, “Web d’un dels principals mitjans de comunicació audiovisual del Penedès, amatent i que difón moltes notícies sobre la Vegueria Penedès generades des de la Plataforma Vegueria Penedès”
  • http://www.elpunt.cat, “Web del diari generalista El Punt, que considerem que tracta, es sensible i difon la informació d’arreu dels Països Catalans amb edicions locals de diferents poblacions i territoris. Un exemple d’això podria ser, haver dedicat l’article principal del suplement dominical a la Vegueria Penedès el març-2009”
  • http://www.iepenedesencs.org, “Web d’una de les entitats més actives en l’estudi i la divulgació de la cultura i del territori del Penedès amb una llarga trajectòria, material i experiència. La campanya d’adhesions al Manifest pel Penedès de l’any 2004 que l’I.E.P. va iniciar, va ser el detonant del naixement de la Plataforma per una Vegueria Pròpia (Vegueria Penedès)”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Plataforma per una Vegueria Pròpia