Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Grup d’Esperanto de Vilanova i la Geltrú en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 24, 2010

Grup d’Esperanto de Vilanova i la Geltrú

Categoria: Penedès,Web 2.0

El Grup d’Esperanto de Vilanova i la Geltrú és blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Joan Inglada és el responsable del bloc del Grup d’Esperanto de Vilanova i la Geltrú. Recentment s’ha celebrat el 150è aniversari del naixement del seu creador, el Dr. Zamenhoff, i Vilanova i la Geltrú és una de les ciutats amb més història relacionada amb l’Esperanto, tot i que al Penedès en tenim també altres referents molt importants com el Museu d’Esperanto de Subirats. Les possibilitats de comunicació que permet internet ha permés una major relació entre els esperantistes, tot i així va haver-hi èpoques millors per la que és considerada la llengua planificada més important del món. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats:

  • http://esperanto.cat, “L’Associació Catalana d’Esperanto hereva de la Federació Catalana d’Esperantistes, fundada el 1910. Enguany fem 100 anys i entre els projectes hi ha la renovació d’aquest lloc web. Per celebrar el centenari acaba de sortir el llibre ‘Història de l’esperanto als Països Catalans. Recull d’articles.’ Associació Catalana d’Esperanto, 2010. 472 p.”
  • http://ca.lernu.net, “Lernu és un paginari plurilingüe que té per objectiu ajudar els internautes a apendre esperanto i a informar-se sobre la llengua d’una manera fàcil i gratuïta. En aquests moments ‘lernu’ està en 34 llengües, actualitzat del tot en 23”
  • http://klaku.net, “Klaku és un portal, en esperanto, de promoció de notícies, llocs web o apunts de blogs que envien i voten els mateixos usuaris per promoure-les a la portada, a l’estil de latafanera.net, zabaldu.com, chuza.org, meneame.net o digg.com”
  • http://filmoj.net, “Verda filmejo és un lloc web de pel·lícules subtitulades en esperanto amb tot d’informacions sobre elles i descàrregues dels subtítols”
  • http://esperanto.net, “És el centre esperantista d’informació multilingüe. S’hi troben informacions sobre l’esperanto en 62 llengües. Hi trobarem la Federación Española de Esperanto amb la Biblioteca Juan Régulo Pérez i el Gran Diccionario Español-Esperanto de Fernando de Diego. És un paginari plurilingüe que té per objectiu ajudar els internautes a aprendre esperanto i a informar-se sobre la llengua d’una manera fàcil i gratuïta”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Grup d’Esperanto de Vilanova i la Geltrú