Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar L’Esquerra de Gelida ja té bloc en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 23, 2007

L’Esquerra de Gelida ja té bloc

Categoria: Actualitat,Gelida

Després que al passat abril es va reactivar el web de L’Esquerra de Gelida, crear el web de la Campanya a les Eleccions Municipals 2007, començar El Bloc de Miquel Carrillo, publicar vídeos al nou canal del YouTube, ara s’obre El Bloc de L’Esquerra de Gelida.

Aquesta és la comunicació de l’entitat:

Fidels al compromís que vàrem adquirir després de les eleccions municipals d’escoltar tot allò que ens vulgueu dir, ens plau fer-vos saber que hem obert a internet un blog, on seran ben rebuts tots els comentaris, notícies, reflexions, etc, que tingueu a bé de comunicar-nos. L’hem obert amb l’ànim que sigui realment una eina d’interrelació, on les vostres preguntes tinguin respostes ràpides i precises, on els vostres comentaris siguin seguits i on tots els vostres pensaments sobre la vida a Gelida tinguin un fil conductor, amb la seguretat que seran escoltats i que, en la mesura del possible, serviran de base per a la confecció del nostre butlletí El Toc de Gelida.

L’adreça del blog és http://esquerragelida.blogspot.com

M’agrada col.laborar en un entorn receptiu a les noves iniciatives que fomenten la participació ciutadana, en aquest cas aprofitant les noves tecnologies. Com a responsable a la comissió municipal de L’Esquerra de Gelida del seguiment local de les àrees de Turisme i Comunicació escriuré també en aquest nou bloc.

Technorati Tags: , , , ,


Tornar a: L’Esquerra de Gelida ja té bloc