Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Facebook, Twitter i d’altres xarxes socials (III) – 1a part en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 12, 2010

Facebook, Twitter i d’altres xarxes socials (III) – 1a part

Categoria: FontBarbuda,Penedès,Web 2.0

Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès – Baix Penedès – Garraf (ADEG)

Col.laborant amb l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (ADEG) avui impartiré, a la seva seu de Vilanova i la Geltrú, la primera sessió del seminari ‘FACEBOOK, TWITTER I D’ALTRES XARXES SOCIALS’. En aquesta primera part, després d’una breu introducció, aprendrem les principals tècniques en la pràctica del Twitter i la planificació de l’estratègia adequada a cada cas. Aquesta ja és la tercera edició del curs i amb el màxim de places cobertes.

Twitter

Aquesta sessió engloba el seminari d’una única jornada La revolució del Twitter que vam donar recentment. Partim de la petita guia allà enunciada per conèixer del que parlarem. Tal com van fer a la primera edició, i també a l’edició anterior, per complementar-la hi afegeixo dues molt bones referències sobre els usos de twitter a l’àmbit empresarial i la importància de la geolocalització a les xarxes socials que m’han arribat darrerament precisament via twitter gràcies a @corbaxseo i @asolepascual.

Seminaris impartits a l’ADEG:

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Facebook, Twitter i d’altres xarxes socials (III) – 1a part