Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Les 3es Jornades de la Penedesfera a Vilanova i la Geltrú en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 19, 2010

Les 3es Jornades de la Penedesfera a Vilanova i la Geltrú

Categoria: Actualitat,Gelida,Penedès,Web 2.0

Rambla

Vilanova i la Geltrú acollirà els propers 11 i 12 de juny les 3es Jornades de la Penedesfera, la trobada anual de blocaires i dels interessats en el Web 2.0 del Penedès, entès aquest a l’àmbit geogràfic de les comarques de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. La seu de la trobada serà el Campus UPC de Vilanova i la Geltrú. Així doncs l’organització de les jornades anirà a càrrec de la Penedesfera, secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs, i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Penedesfera

Les primeres jornades van tenir lloc a Gelida el 2008. Llavors amb l’objectiu d’obtenir una instantània de la realitat social penedesenca gràcies a la transversalitat dels blocs. Un cop assolida aquesta fita amb èxit, la temàtica central de la següent edició, al 2009 al Vendrell, va ser conèixer la presència a la xarxa d’organitzacions, col.lectius, empreses i persones. El resultat va significar un salt qualitatiu en l’esdeveniment gràcies a la col.laboració de l’equip organitzador. Seguint el mateix model i en consonància amb l’escenari de les jornades aquestes tindran com a títol i temàtica: "Educació, Innovació i Ciència".

Façana de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer

El programa de les jornades és a punt de tancar-se i serà presentat properament a la capital del Garraf. Preparem una trobada de gran relleu amb ponents que ens sorprendran. El gran dinamisme econòmic i l’emprenedoria de la ciutat de Vilanova i la Geltrú es veurà reflexat a l’esdeveniment. Teniu una cita a Vilanova!

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Les 3es Jornades de la Penedesfera a Vilanova i la Geltrú