Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Classisme també al YouTube en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 24, 2007

Classisme també al YouTube

Categoria: Actualitat,Web 2.0

A banda de la ja popular felicitació de festes d’Elfyourself, en un dia com avui, vigila de Nadal, em feia gràcia penjar la primera felicitació de Nadal per televisió que la Reina d’Anglaterra té com a vídeo estrella en el seu nou canal al YouTube. Però resulta que ni aquest ni cap altre vídeo a The Royal Channel pot ser incorporat a cap pàgina web doncs figura “Embedding disabled by request”.

Sembla que malgrat els avenços tecnològics encara hi ha classisme i la família reial britànica evitar barrejar-se amb el poble, en aquest cas la blocosfera mundial. Barrera inútil. Això se’n adonat més d’un i el mateix dia ja un espavilat va pujar el mateix vídeo al seu compte, apte per a enganxar a qualsevol bloc. Les estadístiques són les estadístiques. Per cert el canal reial és un dels més vistos i referenciats al YouTube en tant poc temps.

Technorati Tags: , , , ,


Tornar a: Classisme també al YouTube