Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Eleccions a les comissions de la UOC en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 10, 2010

Eleccions a les comissions de la UOC

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès,UOC,Web 2.0

Societat de la Informació

Com cada dos anys torna a haver-hi eleccions a les comissions de seus i estudis de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Al 2008 em vaig presentar a la seu de l’Alt Penedès i dels estudis d’Economia i Empresa, doncs estudiava la Diplomatura de Turisme. Ara repeteixo per l’Alt Penedès i em presento als estudis de Societat de la Informació i el Coneixement, doncs estic estudiant el Màster SIC.  En l’anterior ocasió no tenia cap experiència prèvia en aquestes comissions, però després d’aquest temps em reafirmo en el que deia. Tot i que segueixo pensant que les comissions es formulen amb la voluntat de comptar amb l’opinió dels estudiants i finalment es queden en una –gens menyspreable– acció de relacions públiques, haig d’admetre que són una oportunitat que cal seguir avançant en aquesta representativitat. En aquest temps he assistit a diverses reunions on se m’ha informat i preguntat la meva opinió sobre diferents qüestions, i també se’m va convidar a fer una sessió d’acollida a nous estudiants que va resultar molt interessants. Tanmateix he pogut conèixer millor i assistir a més d’una Tribuna Vilafranca, un esdeveniment que recomano totalment participar. És per aquesta raó que torno a repetir i presento la meva candidatura a les Eleccions de la UOC.

Com que la paraula eleccions és indisolubre de la política, us deixo a continuació el vídeo de ciutadans i ciutadanes 2.0 a la presentació de #Política 2.0, el llibre d’Ernest Benach, i que vaig poder assistir a la presentació de Vilafranca del Penedès. Es relacionen tota una sèrie de possibilitats que també es podrian aplicar a un govern 2.0 de la universitat.

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: Eleccions a les comissions de la UOC