Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar el blog de la prèvia en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 12, 2010

el blog de la prèvia

Categoria: Penedès,Web 2.0

En Lluís Montaner és el blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Lluís Montaner és l’autor del bloc el blog de la prèvia. Aquest és el principal punt de trobada dels aficionats i l’entorn més inmediat del Futbol Club Vilafranca, durant molts anys superant fins i tot el web oficial del club. També és sens dubte un dels blocs de la Penedesfera que genera més comentaris, i sempre acompanyat del Gran Reserva i Vi picat. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats::

  • http://laprevia.iblogger.org, “El web de la prèvia, en el qual hi trobareu totes les dades necessàries sobre el proper partit del FC Vilafranca per tal d’estar informat de la millor manera”
  • http://www.futbolclubvilafranca.cat, “Web oficial del FC Vilafranca, la informació de primera mà sobre el degà penedesenc amb una crònica acurada de tots els partits i fotografies”
  • http://www.rtvvilafranca.com, “Web de Ràdio i Televisió de Vilafranca, per a seguir en directe els partits que juga el FC Vilafranca a casa. A més, el programa “Punts i Gols” repassa cada setmana la jornada esportiva de les nostres comarques”
  • http://www.fcf.cat, “Web de la Federació Catalana de Futbol, l’entitat encarregada de planificar, promoure, regular, coordinar i organitzar el futbol en totes les seves disciplines”
  • http://www.futbolcatalunya.com, “El portal del Futbol Català per excel·lència, dona cabuda a totes les competicions futbolístiques del nostre país fent un tractament ampli de les seves activitats”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: el blog de la prèvia