Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Presentació del Programa de les 3es Jornades de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 17, 2010

Presentació del Programa de les 3es Jornades de la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Penedès,Web 2.0

Façana de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer

Finalment presentem el programa de les 3es Jornades de la Penedesfera. Serà demà dimarts 18 de maig a les 11 hores a la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú. Aquest espai emblemàtic de la capital del Garraf és un marc idoni -a més a més just davant de la seu de l’esdeveniment- per donar a conèixer tots els detalls de les activitats, taules rodones i ponents de les Jornades de la Penedesfera.

Penedesfera

Assistirà a la presentació Enric Trullols, Director de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, Montserrat Comas, Secretària de l’Institut d’Estudis Penedesencs, i una representació de l’equip organitzador de les Jornades de la Penedesfera on explicarem com serà la trobada de gran relleu que hem preparat, amb ponents i activitats que sorprendran en tots els àmbits els propers 11 i 12 de juny. Les Jornades de la Penedesfera és la trobada anual de blocaires i dels interessats en el Web 2.0 del Penedès, entès aquest a l’àmbit geogràfic de les comarques de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. La seu de la trobada serà el Campus UPC de Vilanova i la Geltrú. Així doncs l’organització de les jornades anirà a càrrec de la Penedesfera, secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs, i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú., l’Associació d’Empresaris de l’Alt, Baix Penedès i Garraf (ADEG), la DO Penedès i la Fundació puntCat.

Diari de Vilanova 22-2-08: Els blocaires del Penedès i el Garraf es troben a Penedesfera

Esperem que la celebració de les Jornades a Vilanova i la Geltrú ajudi a la projecció de la ciutat, que tant bé va acollir la creació de la Penedesfera i també va ser escenari de la presentació del Portal. "Educació, Innovació i Ciència" seran el títol i la temàtica en aquesta edició. Tots els actes programats seran gratuïts. La seu universitària de les jornades i el caràcter emprenedor de la ciutat de Vilanova i la Geltrú és referent per mostrar les millors iniciatives en l’àmbit acadèmic, investigador i científic.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Presentació del Programa de les 3es Jornades de la Penedesfera