Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Adéu a Fuerza Nueva en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 25, 2007

Adéu a Fuerza Nueva

Categoria: Actualitat,Espanya,Gelida

A Gelida, sota el pont de l’Autopista sobre la Carretera de Sant Llorenç sempre havia estat un punt estratègic de penjada de cartells. Anunciaven tots tipus d’esdeveniments, revetlles, concerts, campanyes electorals, etc. Especialment destacat era a banda i banda un cartell de Blas Piñar i el seu partit polític Fuerza Nueva que gràcies a l’alçada que estava situat no hi havia manera de tapar-ho.

Cartel electoral Fuerza NuevaLa capa de cartells a les parets era més que gruixuda, provocada per enganxar un cartell sobre l’altre des de temps gairebé immemorial. Però el cartell del Blas Piñar aguantava “contra viento y marea” molt cofoi. Després de 30 anys i a punt de convertir-se en un museu a l’aire lliure del cartells, finalment s’ha fet la neteja d’aquest espai i ha pogut desaparèixer. S’ha  dignificat el camí cap a l’estació de tren que fan molts gelidencs cada dia caminant.

Pas sota l'Autopista a Gelida

Part d’aquesta actuació dedueixo que ha estat el repintat de la carretera, el qual ha inclòs dos passos de peatons, amb respectives rampes per a persones amb dificultats, a la rotonda de Can Panyella que comuniquen les tres vies que conflueixen. Es curiós que no han pintat un pas de peatons entre les voreres del restaurant i la nova benzinera. Només puc pensar que no s’ha fet perquè la carretera és responsabilitat de la Diputació i aquest és un tram del carrer Camí de Can Valls pertanyent al polígon, competència de l’Ajuntament i per tant ho hauria de fer aquest. La veritat que es podien ficar d’acord per acabar la feina malgrat els límits administratius.

Technorati Tags: , , , ,


Tornar a: Adéu a Fuerza Nueva