Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Centre Artístic del Penedès – L’Agrícol en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 21, 2010

Centre Artístic del Penedès – L’Agrícol

Categoria: Penedès,Web 2.0

El Centre Artístic del Penedès “L’Agrícol” és blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Eduard Vallès és l’autor del bloc de L’Agrícol. Aquesta és una entitat vilafranquina que va arribar a ser molt important abans de la Guerra Civil però que després va anar disminuint la seva activitat i presència a Vilafranca del Penedès fins que recentment una nova junta directiva rejovenida la vol tornar a impulsar. Un dels símptomes és la seva identitat a internet mitjançant un bloc on a poc a poc van recuperant l’història de l’entitat i la restauració del seu principal patrimoni, l’impressionant edifici de la Rambla de Nostra Senyora. Sí, aquell que la seva façana sembla un xalet tirolès. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats::

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Centre Artístic del Penedès – L’Agrícol