Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La meva veueta em deia en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 27, 2010

La meva veueta em deia

Categoria: Penedès,Web 2.0

Violeta Roca és la blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Violeta Roca és l’autora del bloc La meva veueta em deia…. Aquest és un bloc que a la Penedesfera està classificat com a “Blocs molt personals”. Per definició tots ho són però tot i així no es pot incloure en una altra classificació temàtica. És l’exemple de com des dels blocs es filtra l’actualitat per donar una visió particular i interessant de la societat. A més a més fa servir altres blocs per vehicular interessos singulars com encarregar “coses artístiques” a La Violeta o fer el teu conte. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats:

  • http://plan-parahoy.blogspot.com, “El bloc d’una noia valenciana (que no conec personalment) molt sarcàstica”
  • http://www.captura.org, “Web muntada per El Terrat (la productora de l’Andreu Buenafuente) per mostrar fotos dels “capturadors” registrats i dels convidats externs, que passen una tria. Per veure punts de vista molt particulars sobre la vida i per sentir-se important per un dia en veure una foto pròpia publicada”
  • http://optimot.gencat.cat, “Web que dóna diverses opcions per buscar mots o expressions catalanes. Fa la recerca en els principals diccionaris i bases terminològiques catalanes, inclosa l’última versió del diccionari català-castellà castellà-català. És una eina molt útil per als que ens dediquem a la llengua”
  • http://www.urbandictionary.com, “Diccionari en línia d’expressions col·loquials angleses fet pels internautes. Molt útil per als que hem de traduir textos amb un nivell de llenguatge molt oral i col·loquial”
  • http://www.picnik.com, “Web per modificar fotos en línia, molt senzilla per als que no en sabem gaire de retoc fotogràfic ni tenim el Photoshop”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: La meva veueta em deia