Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar africagrafica en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 23, 2010

africagrafica

Categoria: Penedès,Web 2.0

Montse Valldosera és la blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Montse Valldosera és autora del bloc africagrafica. Dissenyadora gràfica, aficionada als viatges i enamorada d’Àfrica, ha trobat en la fotografia solidària una manera de combinar les seves passions. africagrafica és el seu projecte personal de col.laboració amb anidan, petita organització que ajuda als nens de l’illa de Lamu, Kènia. D’aquesta manera obté recursos mitjançant la venda de fotografies. Els beneficis de cada còpia venuda (còpies numerades) serà destinat íntegrament a anidan. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats:

  • http://www.jlern.com, “Una web aparentment molt senzilla, fàcil de visitar i estèticament molt bonica….. és d’un dissenyador gràfic. Val la pena visitar les webs que ha creat J. Lerna”
  • http://www.blurb.com, “Una web on pots editar els teus propis llibres, tant de text com portafolis o àlbums fotogràfics. pots descarregar-te un programet que conté moltes maquetes per triar. després tens moltes opcions en tamanys, paper i acabats. A més, t’ofereixen la possibilitat de publicitar el teu llibre i vendre’l a través de la web i, evidentment, pots comprar
    llibres fets per altres”
  • http://unaideaperegrina.blogspot.com, “Perquè és un amic, un viatger, un pelegrí, un artista, un dissenyador, un escriptor i un hippy… l’Alfonso Biescas, un blog personal, la plataforma per compartir pensaments, idees i experiències amb la resta del món”
  • http://www.typejockeys.com, “La web d’uns creadors de tipografia, un tema que m’interessa moltíssim, exemple de combinació entre web (carta de presentació de l’activitat de l’empresa) i blog (la frescor en l’actualització constant de les activitats, idees, interessos dels seus membres)”
  • http://noticiasanidan.blogspot.com, “El blog d'”anidan”, a qui dedico “africagrafica”, per qui vulgui conèixer la seva activitat, i una manera senzilla de que el seu creador, en Rafael Selas des de Lamu (Kenia), pugui tenir-nos al dia de l’actualitat del seu projecte”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: africagrafica