Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar “UNIVERSITY OF PENEDÈS” en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 28, 2010

“UNIVERSITY OF PENEDÈS”

Categoria: Actualitat,Penedès,Turisme,Web 2.0

Poster Samarreta Solidària El Penedès 2010

Arribat l’estiu, la Samarreta Solidària de la Penedesfera “El Penedès”, la qual va veure la llum en aquestes mateixes dates de l’any passat, continua disponible als diferents punts de venda que s’han anat sumant a la iniciativa. De les 2es Jornades de la Penedesfera al Vendrell va sorgir el model “London Berlin New York El Penedès Shanghai” i de les 3es Jornades a la UPC de Vilanova i la Geltrú celebrades el passat 11 i 12 de juny sorgeix el model nou per aquesta temporada “UNIVERSITY OF PENEDÈS”.

Cal recordar que l’acció té 3 objectius:

  • Promoure turísticament el Penedès recolzant els esdeveniments relacionats.
  • Cercar la màxima col.laboració d’entitats i particulars en una iniciativa comuna pel Penedès.
  • Recaptar fons per la causa solidària de La Marató de TV3.

Sota la cobertura de l’Institut d’Estudis Penedesencs, continua participant el Vijazz, el qual es celebra aquest cap de setmana i podreu aconseguir-ne la samarreta a l’estand de l’Acadèmia Tastavins a la fira de vins i caves, pel mateix preu que l’any passat: 10 EUR. Recordeu que tots els beneficis van a parar a La Marató de TV3. També continua el Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia i en aquesta ocasió s’ha incorporat el Festival de Música a les Vinyes de Subirats.

Penedesfera

Parlant d’IEP i Jornades de la Penedesfera com bé van notar els assistents, i van comentar després al twitter, els vals de descompte per a registrar dominis .cat que a cada edició de les Jornades es regalen no hi eren dins les carpetes de la Fundació puntCat. Aquest obsequi per incentivar l’ús del domini propi de la llengua catalana a internet és la valuosa col.laboració de la Fundació puntCat però en aquesta ocasió no van arribar a les Jornades. Per a esmenar-ho des de la Fundació puntCat ens proporcionen un descompte doble: el 50% tant per un nou domini com per la renovació d’un ja existent. A partir de la setmana vinent es podran recollir a les seus de l’Institut d’Estudis Penedesencs:

Vilafranca del Penedès
Carrer dels Ferrers, 54 baixos (Tel. 93 892 19 79)
De dilluns a divendres de 9 a 14 i de 17 a 19h

Vilanova i la Geltrú
Carrer Sant Pau, 13, 1r (Tel. 93 814 31 10)
Dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13h
Dimarts i dijous de 9 a 11 i de 17 a 19h

El Vendrell
Carrer Major, 18 (Tel. 977 66 21 18)
(Encara no disponible en aquesta seu fins que l’IEP assigni nou responsable properament)

Al responsable de l’IEP de cada seu s’haurà de mostrar l’assistència a les Jornades.

Vins&Blogs PenedesferaFinalment, i quan tot just s’està farcint l’arxiu de les 3es Jornades de la Penedesfera, des de l’Anoia ja s’estan organitzant les 4es Jornades pel 2011. En Ricard Espelt ha convocat un Vins&Blogs a Copons amb aquesta intenció. Serà el proper dissabte 17 de juliol i el programa de la trobada és molt interessant, maridat amb el vi Udina de Bohigas (DO Catalunya) d’Òdena. Ens veiem al 4t Vins&Blogs de la Penedesfera!

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: “UNIVERSITY OF PENEDÈS”