Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar warp3r’s garbage collector en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 30, 2010

warp3r’s garbage collector

Categoria: Penedès,Web 2.0

Warp3r és el blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Jordi Molina és autor del bloc warp3r’s garbage collector. La tecnologia és protagonista en aquest espai però també hi ha un racó per experiències personals relacionades amb aquest món. Tal com diu a l’entrevista, en Jordi porta 12 anys al món dels blocs, primer sota el format de les pàgines personals de geocities i amb l’inspiració de l’os2/warp d’IBM. També ha passat per altres experiències de col.laboració força peculiars com Això no és una colla ni és res que tenia força acollida pel Penedès. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,


Tornar a: warp3r’s garbage collector