Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar VILASUB en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 07, 2010

VILASUB

Categoria: Penedès,Web 2.0

Pau Asensio és el blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Pau Asensio és autor del bloc VILASUB. Aquest és el punt de trobada dels amics i aficionats al submarinisme de Vilafranca del Penedès i rodalia per compartir les fotografies -espectaculars i molt refrescants- de les experiències aquàtiques, intercanviar anècdotes, i preparar futures sortides. Gràcies al bloc han esdevingut aquest any una entitat per desenvolupar millor aquests objectius. Una trajectòria inversa a la que les associacions acostumen a fer cap a internet, però que amb el temps cada vegada serà més habitual. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • http://www.sensaciones.org, “És una web dedicada a temes de submarinisme, on publiquen una revista electrònica molt interessant, hi ha fors de discussió, viatges, etc.”
  • http://www.forobuceo.org, “Com el seu propi nom indica és el “foro” dedicat al busseig recreatiu que més utilitzem els submarinistes, per debatre sobre qualsevol tema relacionat amb el submarinisme i té una secció de compra venda de material molt interessant i que funciona molt bé”
  • http://josefotodiving.blogspot.com, “És el blog d’un company. Un experimentat submarinista que ens mostra les seves fotografies i ens explica les seves immersions”
  • http://bitxosdelmediterrani.blogspot.com, “Blog d’un membre del Club de Biologia de la universitat de Barcelona molt afeccionat a la fotografia, sobretot de petites i rares espècies. Imatges molt bones”
  • http://marenostrum.org, “Web de referència per a qualsevol submarinista”
  • http://www.fotoacuatic.com, “Una web de submarinisma exquisida. Fotografies de gran qualitat, organització de viatges, etc.”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: VILASUB