Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Igualada acollirà les 4es Jornades de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 23, 2010

Igualada acollirà les 4es Jornades de la Penedesfera

Categoria: Bloc,Gelida,Penedès,Web 2.0

4t Vins&Blogs

Les 4es Jornades de la Penedesfera es celebraran a la capital de l’Anoia al 2011. Així es va decidir al passat Vins&Blogs, celebrat a Copons el passat dissabte, amb l’objectiu de preparar aquest esdeveniment. D’aquesta manera Igualada succeirà Gelida, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú -seu de les 3es Jornades els dies 12 i 13 de juny passats- per acollir la trobada de blocaires i interessats en el web 2.0 de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. Els primers contactes amb entitats i col.lectius locals ja s’han fet per tal d’implicar al màxim la societat anoienca en la celebració de les Jornades i la resposta està siguent molt positiva. Aquesta cita anual, oberta i divulgativa, està organitzada per la Penedesfera, comunitat blocaire d’aquest àmbit i secció de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) de l’Institut d’Estudis Penedesencs, que compta amb més de 700 membres, fet que la converteix en la xarxa d’aquest tipus més nombrosa de Catalunya.

Penedesfera

Els Vins&Blogs de la Penedesfera són trobades informals amb l’objectiu de tractar algun tema d’actualitat blocaire acompanyats d’un tast de vi o cava en un entorn singular. A la vila de Copons, el vi va ser Udina de Bohigas d’Òdena. Aquesta era la primera activitat de la Penedesfera a l’Anoia i a banda de confirmar quina població acollirà les properes Jornades l’any vinent, ja es van apuntar quins possibles temes es tractarien per tal de facilitar la seva visibilitat a la xarxa i introduir als assistents a la Societat de la Informació i el Coneixement. El contingut de la trobada i les interessants propostes plantejades s’aniran debatent d’ara endavant a la xarxa. A l’igual que a l’anterior edició de l’esdeveniment, un grup de Google s’ha creat per facilitar l’organització entre els diversos voluntaris que hi participaran. Teniu més informació d’aquest Vins&Blogs als resums que han fet en Ricard Espelt i Pol Gomà, anoiencs que lideraran l’organització de les 4es Jornades de la Penedesfera a Igualada.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Igualada acollirà les 4es Jornades de la Penedesfera