Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Wirdheim.cat en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
agost 04, 2010

Wirdheim.cat

Categoria: Penedès,Web 2.0

Erik Wirdheim és el blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Erik Wirdheim és autor del bloc Wirdheim.cat. Aquí ens relata l’actualitat de Vilanova i la Geltrú, el Penedès i Catalunya des de la perspectiva d’un ciutadà suec que viu amb la seva família a la capital del Garraf. Sens dubte l’Erik és tot un exemple d’integració fins al punt de convertir-se en un “suec vilanoví” o un “vilanoví suec”, com li agrada dir, i fer castells amb els Bordegassos de Vilanova. És per aquest motiu que cal tenir molt en compte les opinions que comparteix al seu bloc per entendre moltes qüestions del nostre entorn que sovint s’ens passen per alt. Tot i que després de 5 anys parla i escriu un excel.lent català, s’expressa majoritàriament en anglès el seu bloc amb l’intenció d’informar de l’inmediata actualitat a la comunitat estrangera. Per tant també és una bona –i transparent– carta de presentació de la societat catalana a l’exterior. Capítol a banda és la seva empresa de salut sexual que com a tret diferencial etiqueta els productes en català. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • Carles Campuzano, " Un polític que domina les eines 2.0 a la perfecció però alhora desenvolupa el contacte directe amb la gent de la seva ciutat (Vilanova i la Geltrú)"
  • VilanovaDigital, "Un diari digital que no para d’animar-me i donar-me soport"
  • Alba Cortada, "La meva mestra i guia en el màrqueting 2.0"
  • Dani Gàmez, "El meu mestre i guia en la política local i catalana"
  • Joan Ignasi ‘Txatxi’ Gómez,"El meu mestre i guia en la cultura popular catalana"
  • I, a més a més: Daniel García Peris i la Penedesfera, "Perquè gràcies a la seva invitació vaig fer la meva primera presentació en català al menys un any abans del que tenia previst"

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Wirdheim.cat