Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Papallones en la llum en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
agost 11, 2010

Papallones en la llum

Categoria: Penedès,Web 2.0

Sandra D. Roig és la blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Sandra D. Roig és autora del bloc Papallones en la llum. La poesia és la motivació del bloc de la Sandra. Una iniciativa literària per desenvolupar la vocació d’escriure també compartida a la trobada poems&blogs. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • Nebuloses: Núria Talavera, “Blog sobre tastets literaris de lectures ágils i recomanacions”
  • Última Ronda: Ricard Mirabete, “Poesia de creació propia barrejada amb recomanacions de les últimes novetats editorials sobre poesia, i resolucions de certàmens literaris”
  • Un tel als ulls: Montserrat Vilardosa, “Apart de conduir un programa a Ràdio Esparraguera, la Montse alterna diferents tipus d’articles de tota mena, desde humanitats fins a curiositats i opinions personals, experiències, sempre amb una cura literària envejable”
  • La Cerdanya desde Can fanga: Rafel Casas, “Amb el disseny típic d’una casa de la Cerdanya fa jocs literaris i endevinalles de temàtica relacionada amb la Cerdanya, breus fragments de relats propis, i participacions en altres blogs”
  • Poesiaula: Isabel Barriel, “Poesia infantil amb l’encant de la imatge, es dona que L’Isabel també està reacionada amb blogs d’educació infantil sempre emprant com a vehicle de comunicació didàctica el joc i la paraula”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Papallones en la llum