Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Urbi et Orbi en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
agost 18, 2010

Urbi et Orbi

Categoria: Penedès,Web 2.0

Pere Urbón és el blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Pere Urbón és autor del bloc Urbi et Orbi. En Pere expressa a través del seu bloc els principals interessos que vol compartir, les bases de dades, com a professional informàtic, i les curses de fons, com a esportista des d’Igualada. Dues àrees que poden estar relacionades a una bitàcola gràcies a l’experiència personal. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • http://www.cau.cat/blog, “Blog personal de’n Toni Hermoso, sempre hi trobaràs coses interessants sobre Catalunya, tècnologia, softcatala, etc.”
  • http://triatletesigualada.blogspot.com, “Un gran equip d’esportistes de tots els nivells d’Igualada, definitivament un bon grup de gent on entrenar i gaudir de l’esport i la companyia”
  • http://negraycriminal.blogcindario.com, “El blog de la llibreria negraycriminal, si t’agrada la novel·la negra com a mi, són els reis de la temàtica. El que no trobis aquí no ho trobaras segurament enlloc”
  • http://corredors.cat, “Aquesta és una de les comunitats de corredors populars més grans de Catalunya. Un lloc molt interessant on és comparteixen experiències, és fan trobades, o sigui una comunitat com deu mana”
  • http://nosql.mypopescu.com, “Un blog, en anglés, molt interessant que recull l’actualitat més immediata del món de les bases de dades alternatives”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: Urbi et Orbi