Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La vinya vermella en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
agost 25, 2010

La vinya vermella

Categoria: Penedès,Web 2.0

Maria Rosa Ferré és la blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

Maria Rosa Ferré és autora del bloc La vinya vermella. L’afició per fotografiar i escriure va ser la motivació que la Maria Rosa necessitava per crear aquest bloc. Excel.lents fotografies i escrits que fan reflexionar a parts iguals, generen contínuament comentaris i seguidors. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

“Et deixo els 5 blogs que m’agraden, per la qualitat de les seves fotografies i per la generositat i seriositat dels seus autors:”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,


Tornar a: La vinya vermella