Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Miquel Carrillo en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 01, 2010

Miquel Carrillo

Categoria: Gelida,Penedès,Web 2.0

Miquel Carrillo és blocaire protagonista de la Penedesfera. Aquesta és una gravació del maig de 2009 que va formar part de la col.laboració a Ràdio Gelida, dins del programa de Trempera Matinera, on s’entrevistava la temporada passada cada quinze dies a un blocaire penedesfèric. Posteriorment aquesta col.laboració va passar a Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès. Fa més d’un any de la conversa però no he pogut disposar de l’arxiu fins fa poc temps. Tot i així crec que és interessant compartir-la.

Penedesfera

Miquel Carrillo és autor del seu bloc bloc personal en relació a la seva activitat política, tant en l’àmbit local, parlant de Gelida des de la seva experiència com Alcalde i Regidor, com el català, doncs és Diputat al Parlament de Catalunya per Esquerra. A l’entrevista també surt el seu estret vincle amb la ràdio municipal, doncs va ser el primer director de Ràdio Gelida, entitat que compleix ja 30 anys. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • Al funi es diu que…, “De Gelida, el del Gil Coma, Xavi Nicolau i d’altres, pels escrits interessants sobre la vida local o sobre vivències dels autors”
  • ACAPS WILAIA ALT PENEDÈS, “Sobre el Sàhara, de la secció de l’Alt Penedès de l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí”
  • Esquerra, “El web d’Esquerra, que és com un bloc de blocs, perquè a banda de qualsevol informació que s’actualitza constantment, dona accés als blocs de tots els dirigents d’Esquerra”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Miquel Carrillo