Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar A Viena com a Barcelona en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 30, 2007

A Viena com a Barcelona

Categoria: Actualitat,Catalunya,Records de viatge

Gairebé és Cap d’Any, dia que tothom vol passar-s’ho d’allò més be: macrofestes, sopars en grans restaurants, vestits i maquillatges de luxe, molta beguda i bosses de “cotillón”. Son unes dates on l’entorn t’obliga a divertir-te encara que moltes vegades vols sortir-te del patró i fer activitats diferents.

El cap d’any passat, després de sopar tranquil.lament amb la família, vestits de gala com demana la tradició i un cop engolit el raïm al compàs de les campanes, ens vam traslladar al Palau de la Música Catalana per assistir al Concert d’Any Nou, els tradicionals valssos de Johann Strauss.

L’aforament era complet fins a la bandera. El concert va ser molt maco, però el millor de tot va ésser sumar-ho a l’entorn modernista del Palau de la Música i l’acústica del mateix. Em va sobtar molt la gran quantitat de turistes que hi havia a la sala, els quals aprofiten les festes de Nadal i Cap d’any per visitar la ciutat i gaudir d’un concert que no té res a envejar al més famós del món, el Concert d’Any Nou de la Filharmònica de Viena. És sens dubte una bona opció per totes aquelles persones que volen passar una vetllada agradable i diferent a Barcelona.

Technorati Tags: , , , , ,


Tornar a: A Viena com a Barcelona