Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Intromundo en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 08, 2010

Intromundo

Categoria: Gelida,Penedès,Web 2.0

Silvia Ramos és blocaire protagonista de la Penedesfera. Aquesta és una gravació del maig de 2009 que va formar part de la col.laboració a Ràdio Gelida, dins del programa de Trempera Matinera, on s’entrevistava la temporada passada cada quinze dies a un blocaire penedesfèric. Posteriorment aquesta col.laboració va passar a Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès. Fa més d’un any de la conversa però no he pogut disposar de l’arxiu fins fa poc temps. Tot i així crec que és interessant compartir-la.

Penedesfera

Silvia Ramos és autora del bloc Intromundo. Aquest espai és bon representant de la categoria de blocs personals, funció més important d’aquesta eina, la qual fins a l’aparició d’altres eines socials com twitter, facebook i similars era l’única opció per compartir els pensaments més interns. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Intromundo