Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar MAINOESTARD en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 15, 2010

MAINOESTARD

Categoria: FontBarbuda,Gelida,Penedès,Turisme,Web 2.0

Marina Reyes és blocaire protagonista de la Penedesfera. Aquesta és una gravació del juny de 2009 que va formar part de la col.laboració a Ràdio Gelida, dins del programa de Trempera Matinera, on s’entrevistava la temporada passada cada quinze dies a un blocaire penedesfèric. Posteriorment aquesta col.laboració va passar a Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès. Fa més d’un any de la conversa però no he pogut disposar de l’arxiu fins fa poc temps. Tot i així crec que és interessant compartir-la.

Penedesfera

Marina Reyes és autora del bloc MAINOESTARD, bon exemple de l’ús de l’eina com a mitjà d’expressió lliure. L’entrevista és conjunta amb el seu fill Gerard Llopart i serveix també per contrastar l’impacte generacional de les xarxes socials, web 2.0 i l’oci a través d’internet. A continuació teniu la conversa on ens parlen dels seus objectius i les seves activitats a la xarxa.

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: MAINOESTARD