Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Curs d’iniciació a les xarxes socials: Facebook, Twitter, Linkedin, etc. – 1a part en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 20, 2010

Curs d’iniciació a les xarxes socials: Facebook, Twitter, Linkedin, etc. – 1a part

Categoria: FontBarbuda,Penedès,Web 2.0

Les xarxes socials són encara un tema desconegut per a molts empresaris, lluny de creure-hi com a una eina de comunicació, contacte i promoció amb els seus clients-proveïdors. Reduir al màxim aquesta percepció és l’objectiu principal d’aquest curs per a l’Associació Vinícola Catalana i l’Institut del Cava amb el suport d’ACC1Ó, tal com es va presentar la convocatòria. En aquest seminari coneixerem les principals tècniques en la pràctica del Twitter, Facebook i Linkedin i veurem casos reals d’èxit que estan funcionant actualment. També veurem la importància de les xarxes socials a Internet i la seva capacitat per generar comunitats virtuals, l’ús avançat d’aquestes eines i com revertir-ho per a incrementar la presència de l’empresa i el networking generat.

Associació Vinícola Catalana
Institut del Cava
ACC1Ó

En aquest primera part, incidirem a la iniciació bàsica de conceptes i pràctica a les xarxes socials per a una segona part adaptar-ho als nostres interessos tot revisant exemples de bones pràctiques que han aconseguit resultats. Així doncs, aquests són uns tutorials sobre web 2.0, Twitter, Facebook i LinkedIn que ens serviran de punt de partida.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Curs d’iniciació a les xarxes socials: Facebook, Twitter, Linkedin, etc. – 1a part