Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Origami i escultures a un creuer en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 01, 2008

Origami i escultures a un creuer

Categoria: Actualitat,Records de viatge

Viatjar en un creuer es tota una experiència, però encara més són les atencions del personal de cabina amb els viatgers alhora de realitzar tot tipus de figuretes amb roba. Cada nit quant arribavem a la cabina ens trobavem sobre el llit animals de tovallola, tota una creació realitzada amb les tovalloles de bany, provocant més d’un somriure. Durant el viatge una activitat a bord va ser aprendre l’art de l’origami de tovallola.

Estudiant el Diari d'Abord

A cada àpat la decoració de la taula del buffet al restaurant era d’una gran creativitat i varietat. Sembla mentida la quantitat de escultures de menjar que són possibles utilitzant com matèria primera fruita, verdures o gel que increiblement no es defà. A continuació una petita mostra de tota "l’exposició" que ens van oferir al resopor d’Any Nou.

Els petits detalls i una bona presentació són una garantia d’èxit, en el cas dels creuers és la manera que la propina sigui més generosa. Cal recordar que bona part del sou del personal prové directament d’aquesta mostra de satisfacció dels clients, a l’estil americà.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Origami i escultures a un creuer