Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Actualitat Penedesfera: Premis Blocs, Cava&Twitts i la Samarreta Solidària “El Penedès” en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 27, 2010

Actualitat Penedesfera: Premis Blocs, Cava&Twitts i la Samarreta Solidària “El Penedès”

Categoria: Actualitat,Penedès,Web 2.0

Premis Blocs Catalunya 2010: 6 penedesfèrics finalistes

Premis Blocs CatalunyaFins a 6 blocs que formen part de la Penedesfera són finalistes als Premis Blocs Catalunya. L’acte de lliurament dels Premis Blocs serà aquest divendres 1 d’octubre a Mataró i és organitzat per l’Associació STIC.cat. Fins al moment cap blocaire penedèsfèric ha guanyat aquest guardó, tot i ser nominats en diverses ocasions. L’any passat el Bloc de la Penedesfera, format per tots els apunts dels més de 700 blocaires penedesfèrics que parlen sobre la comunitat, web 2.0 i TIC relacionats va ser entre els 10 finalistes en la categoria de blocs corporatius. La Penedesfera és la comunitat de noves tecnologies més nombrosa de Catalunya i el seu portal www.penedesfera.cat recull la publicació de 55.000 apunts i també als usuaris de twitter del territori.

Aquest són els finalistes penedesfèrics a les següents categories:

Enhorabona a tots ells i sort amb el veredicte del jurat!

Premis Blocs Catalunya 2010: Trobada d’Eurosferes

Reprodueixo a continuació l’interessant invitació als blocaires que ens fa l’Associació STIC.cat amb motiu dels Premis Blocs Catalunya:

Des de l’Associació Stic.cat (www.stic.cat) us volem convidar a la primera, i molt humil encara, trobada de blocaires europeus (Eurosferes) dins el marc de les activitats que se celebraran en la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya (www.premisblocs.cat) que enguany tindrà lloc al nou edifici centre de congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme, de Mataró. http://www.tecnocampus.cat/)

Per aquest motiu ens agradaria comptar amb la vostra presència, tot i que alguns de vosaltres ja heu vingut en edicions passades,en aquesta nova trobada de blocaires. La idea és aconseguir que es converteixi en una trobada amb blocaires d’arreu d’Europa, enguany ja tenim confirmada l’assistència de la representació alemanya i d’altres llocs d’Espanya. La trobada serà el proper divendres 1 d’octubre a les 16 hores, al mateix TecnoCampus.  Un espai per interactuar, conèixer i aprendre els uns dels altres.

Una vegada acabada la trobada, us convidem a quedar-vos i assistir a la resta d’activitats que hi haurà durant la tarda, i les interessants ponències  “Literatura : paper i bits”, que vol mostrar les diferents visions de la literatura digital (escriptor, lectors, editors). Després, i ja per concloure, tindrà lloc l’acte d’entrega de premis de la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya, a partir de les 20 hores del vespre, que serà presidit per l’Hble. Sr. Ernest Benach, President del Parlament de Catalunya i l’Il·lm. Sr. Joan Antoni Baron, alcalde de Mataró.

Us convidem a venir, participar i interactuar amb les diferents esferes i blocaires de la xarxa catalana.

Per tal d’ampliar i consultar informació addicional referent aquest esdeveniment, podeu consultar i veure més informació als webs www.stic.cat i www.premisblocs.cat.

Si us plau, en cas de voler assistir a l’acte d’entrega de premis cal que us acrediteu mitjançant un formulari que trobareu all nostre web: http://www.premisblocs.cat/pagina/inscriu-te-a-la-gala

2n Cava & Twitts al Penedès

Cava&TwittsEl primer Cava&Twitts va ser al Vendrell, amb motiu de les 2es Jornades de la Penedesfera l’any passat. Ara els organitzadors d’aquest esdeveniment 2.0 mensual i amb seu habitual a Barcelona, han tornat a triar el Penedès per celebrar el seu 2n aniversari. Serà a les Caves Castellroig de Subirats el proper 23 d’octubre i amb uns ponents de luxe. Teniu més informació de com participar-hi a http://www.cavaandtwitts.com/cavatwitts-2ndo-aniversario.

Més punts de venda per la Samarreta Solidària El Penedès

La iniciativa de la Samarreta Solidària “El Penedès” continua camí de la propera edició de La Marató de TV3, a on van a parar tots els beneficis de la seva venda. Ara se li han sumat dos nous punts de venda als ja existents: l’Oficina de Turisme de Cubelles i l’Oficina d’Informació del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès. Recordeu que la Samarreta Solidària també es ven en punts de venda puntuals. Properament es vendrà durant la celebració del Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia i recentment ha estat venuda a les parades de l’Institut d’Estudis Penedesencs d’Omnium Cultural a Vilafranca del Penedès i a la Fira ECO Sant Cugat Sesgarrigues. Cal fer especial menció i agraïment a la parada que va tenir el blocaire Enric Giner a a Diada de l’11 de Setembre on va arribar a vendre fins a 63 samarretes en només un matí. Recordeu que qualsevol persona pot col.laborar acollint un punt de venda de la Samarreta Solidària “El Penedès”. Només cal que envieu un e-mail a la Penedesfera i demanar-ho.

Penedesfera
La Marató de TV3

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Actualitat Penedesfera: Premis Blocs, Cava&Twitts i la Samarreta Solidària “El Penedès”