Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar El bloc d’en Pere en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 29, 2010

El bloc d’en Pere

Categoria: Gelida,Penedès,Web 2.0

Pere Palomera és blocaire protagonista de la Penedesfera. Aquesta és una gravació del juny de 2009 que va formar part de la col.laboració a Ràdio Gelida, dins del programa de Trempera Matinera, on s’entrevistava la temporada passada cada quinze dies a un blocaire penedesfèric. Posteriorment aquesta col.laboració va passar a Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Plaça Penedès. Fa més d’un any de la conversa però no he pogut disposar de l’arxiu fins fa poc temps. Tot i així crec que és interessant compartir-la.

Penedesfera

Pere és autor d’El bloc d’en Pere, on expressa obertament les seves opinions de tot allò que li afecta directament a ell i la seva família. En aquest sentit és destacable haver creat el bloc Belarús, diari d’acollida de menors bielorussos a Gelida. L’entrevista ha estat conjunta amb el seu fill Quim Palomera, usuari actiu de xarxes socials i iniciador de blocs com Blog de concerts, Trempera Matinera i el diari que no s’escriu a diari. A continuació teniu la conversa on ens parlen dels seus objectius i les seves activitats a la xarxa.

Nota 13-1-11: Malgrat mots esforços no ha estat possible recuperar les dues entrevistes a blocaires que quedaven per publicar de les realitzades a Ràdio Gelida. Van ser Carles Morales (Kinovisio | Actualidad del mundo del cine, teatro y artes escénica) i Jordi Rosell (El Bloc de l’Esquerra de Gelida: Singulars: Jordi Rosell). Igualment us recomano i molt seguir els seus blocs.

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: El bloc d’en Pere