Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Cementerio de La Recoleta en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 04, 2010

Cementerio de La Recoleta

Categoria: Records de viatge

Cementerio de la Recoleta (17)

Durant les passades vacances hem tingut la sort de fer un viatge a Argentina, un país tant immens i divers com la seva capital, Buenos Aires. Una de les expressions més singulars de la seva monumentalitat és el Cementerio de la Recoleta, considerat el segon del món només per darrera del Pére Lachaise de Paris. Aquesta comparació no és només pels famosos que allà descansen –Evita Perón entre d’altres– sinó per la mostra de l’arquitectura funerària, la qual no sempre està en el millor estat de conservació però en tot cas li dona un ambient decadent que ho fa encara més interessant.

Cementerio de la Recoleta (28)

Malgrat que porteu una bona documentació extreta de la xarxa o d’una guia de viatge, us recomano gaudir de la visita guiada que es fan de dimarts a diumenge a les 9, 14 i a les 16 hores amb inici al plànol del cementiri proper a la porta. Són guies professionals i li posen un punt de misteri als diferents detalls del recorregut. Tant si arribeu tard al matí com si finalitzeu la visita a l’hora de dinar no tindreu cap problema doncs us trobeu a un dels barris més distingits de Buenos Aires, amb molts restaurants per a turistes i també de bona cuina. Això sí, el lloc el trobareu ple de curiosos però el silenci és predominant. Es poden fer totes les fotos que vulgueu tot i que es demana no fotografiar taüts i alguns són dignes d’immortalitzar.

Cementerio de la Recoleta (11)

Per cert el cementeri tanca a les 17:45 hores i l’entrada és gratuïta malgrat que a la porta uns personatges amb identificació de guies us demanin diners per no sé quina entitat relacionada amb el cementiri que sona més a una enredada per uns pesos a costa dels ingenus visitants. A continuació teniu un recull de fotografies que vam fer i que conviden a la reflexió, sobretot la de l’home que entra amb clau a un dels panteons…

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Cementerio de La Recoleta