Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Aquest dissabte, 5è Vins&Blogs de la Penedesfera “Especial Gastronòmic” en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 18, 2010

Aquest dissabte, 5è Vins&Blogs de la Penedesfera “Especial Gastronòmic”

Categoria: Penedès,Web 2.0

Vins&Blogs PenedesferaDissabte, a partir de les 11 del matí i fins les 13 hores se celebra el 5è Vins&Blogs de la Penedesfera a la Finca Viladellops (Olèrdola). En aquesta ocasió, la blocaire organitzadora és la Carme de http://cuinetes-carme.blogspot.com i ha fet un trobada gastronòmica! Si esteu interessats en assistir-hi haureu de deixar un comentari a la convocatòria. S’ha convocat a blocaires i interessats en el Web 2.0, que a més a més de participar d’una bona conversa, vulguin gaudir d’un tast dels vins de Finca Viladellops, així com també un tast d’embotits d’un Mestre Xarcuter del Garraf.

Penedesfera

Els Vins&Blogs són trobades informals de blocaires amb l’objectiu de fomentar la cultura de la gastronomia, el vi, la vinya, el cava i indrets turístics a la xarxa. Aquesta trobada, impulsada per la Penedesfera, no només és oberta als blocaires de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès, i el Garraf, si no també d’altres comarques o persones interessades a compartir una bona estona.

Tast al Vins&Blogs

Les anteriors trobades han estat a l’Hostal del Castell de Gimenelles de Sant Jaume dels Domenys, les Caves Castellroig de Subirats, l’Hospital de Sant Joan Baptista de Sitges i la vila de Copons. Amb periodicitat anual la Penedesfera organitza també les Jornades de la Penedesfera amb l’objectiu de difondre la Societat de la Informació i del Coneixement, la propera edició de les quals se celebraran a Igualada l’any vinent.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Aquest dissabte, 5è Vins&Blogs de la Penedesfera “Especial Gastronòmic”