Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Vins&Blogs al Garraf en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 23, 2010

Vins&Blogs al Garraf

Categoria: Penedès,Web 2.0

5è Vins&Blogs de la Penedesfera (2)

Dissabte passat vam tenir una molt agradable trobada blocaire al 5è Vins&Blogs de la Penedesfera a la Finca Viladellops (Olèrdola). La blocaire organitzadora, la Carme de http://cuinetes-carme.blogspot.com li havia donat un toc gastronòmic a aquesta cinquena edició amb una organització perfecta que va incloure un tast d’embotits del Mestre Cansalader Jordi Terès de la Cansaladeria “Cal Terès” de Vilanova i la Geltrú. El Marcelo, propietari de la Finca Viladellops, va ser un excel.lent amfitrió i els seus vins van ser molt apreciats per tots els assistents. Llàstima que una pluja fina no ens va deixar endinsar-nos a les vinyes –amb fòssils– però va permetre centrar la xerrada sobre els vins del Garraf i les possibilitats del web 2.0 aplicat al món vinícola. A continuació teniu fotografies i un vídeo recull decuina.net.

Els Vins&Blogs són les trobades informals de blocaires al Penedès que impulsa la Penedesfera. El seu format és molt semblant al conegut com a Beers&Blogs i es realitzaran segons la convocatòria de cada blocaire organitzador. La primera enquesta del Portal de la Penedesfera va servir per triar el nom entre totes les opcions proposades –relacionant les paraules blogs, vi, vins, cava, most, bacus, etc.– adaptant al Penedès les trobades i d’acord amb un dels objectius de la Penedesfera en fomentar la cultura de la vinya, del vi i del cava, a la xarxa. Principalment es parla de totes les temàtiques que envolten els blocaires de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf però l’invitació no és només per als blocaires de la Penedesfera, sinó que és oberta a qualsevol persona interessada a compartir una bona estona desvirtualitzant les experiències viscudes en aquest mitjà.

5è Vins&Blogs de la Penedesfera (13)

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Vins&Blogs al Garraf