Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Catalunya no té vins? #ARA en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 28, 2010

Catalunya no té vins? #ARA

Categoria: Actualitat,Catalunya,Records de viatge

Sopar al Casal de Catalunya de Buenos Aires

Avui en una data tant assenyalada pel nostre país com les eleccions al Parlament i també la sortida al carrer –i a la xarxa– del diari ARA, enceto una col.laboració amb aquest mijtà mitjançant el que anomenen un blog obert amb el títol “El Penedès també existeix”. Tot i que la meva idea és que sigui una reflexió de la realitat que m’envolta sobre els petits detalls de la vida quotidiana penedesenca, en aquest primer escrit, i en relació a la data, parlo de Catalunya o millor dit la seva promoció i percepció exterior.

Les darreres vacances a l’octubre ens va permetre conèixer l’Argentina. Buenos Aires, com a gran ciutat cosmopolita, és un gran mosaic cultural i per tant la presència catalana havia de ser-hi. Encara més fent una ullada a l’història i veure les diferents onades d’immigració cap aquest país des de terres catalanes, ja des del segle XIX i especialment després de la Guerra Civil Espanyola. No m’ho havia plantejat visitar-ho però cercant un restaurant per sopar, a la guia de viatge que ens vam comprar aquí, em sorprèn que recomanen i de forma excel.lent el restaurant del Casal de Catalunya de Buenos Aires. Ens va semblar una bona manera d’agrair l’hospitalitat dels familiars argentins –producte d’aquesta immigració– que ens havien acollit tant bé.

Continua llegint »

A continuació teniu fotografies del Casal de Catalunya de Buenos Aires.

Nota 3-12-10: Aquest article també forma part de la meva col.laboració publicada a El 3 de Vuit.

El 3 de Vuit 3-12-10: Catalunya no té vins?

Articles publicats a el 3 de vuit:

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: Catalunya no té vins? #ARA