Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar “El Penedès” amb La Marató de TV3 x2 en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 13, 2010

“El Penedès” amb La Marató de TV3 x2

Categoria: Actualitat,Penedès,Web 2.0

Samarreta Solidària Vinateria Lluquet Gelida

El proper diumenge se celebra La Marató de TV3 amb multitud d’activitats populars arreu de Catalunya per recaptar fons en aquesta ocasió per a l’investigació de les lesions medul.lars i cerebrals adquirides. Ja són més de 1.000 les iniciatives solidàries registrades. La venda de la Samarreta Solidària “El Penedès”, impulsada per la Penedesfera, és una de les més singulars per realitzar-se durant tot l’any. Tots els beneficis de la seva compra, amb talles per adults i petits a 10 EUR la unitat, van a parar a aquest esdeveniment anual. Més de vint punts de venda disseminats per l’àmbit de la comunitat de blocaires i interessats en el web 2.0 de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf col.laboren en aquesta acció cada dia. També puntualment s’ha efectuat la venda a esdeveniments penedesencs puntuals com el Vijazz de Vilafranca del Penedès, el Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia i el Festival de Música a les Vinyes de Subirats. Cal destacar la col.laboració estreta de l’Institut d’Estudis Penedesencs, del qual la Penedesfera és la secció de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). També es pot comprar per internet al Portal de la Penedesfera.

Els interessats a col.laborar-hi venent la samarreta, en qualsevol dels dos models fins ara realitzats, només cal que posar-se en contacte a l’e-mail penedesfera@penedesfera.cat. I no només per vendre-la ocasionalment sinó per col.laborar-hi com a punt de venda estable complint els objectius de la iniciativa:

  • Promoure turísticament el Penedès recolzant els esdeveniments relacionats.
  • Cercar la màxima col.laboració d’entitats i particulars en una iniciativa comuna pel Penedès.
  • Recaptar fons per la causa solidària de La Marató de TV3.

Aquests són tots els punts de venda de persones, entitats, empreses i administracions que tenim fins al moment –actualitzats oportunament al Portal de la Penedesfera– que estan col.laborant amb aquesta causa solidària. Sense ells no hauria estat tampoc possible la difusió que ha assolit i s’ha d’agrair i molt el seu compromís:

Seus de l’Institut d’Estudis Penedesencs (Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell)
Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia
Vinateria Lluquet (Gelida)
Botiga de Puck Import, S.L. (Vilanova i la Geltrú)
Ajuntament de Santa Oliva
Oficina de Turisme de L’Arboç
Centre d’Interpretació del Castell de Gelida
Centre Cívic L’Estació (El Vendrell)
Centre Cívic de Coma-ruga (El Vendrell)
Oficina de Turisme de Cunit
Patronat de Turisme de Calafell
Hostal del Castell de Gimenelles (Sant Jaume dels Domenys)
Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Calafell
Punt d’Informació Juvenil (PIJ) “Can Rossell” de l’Arboç
Jove Baix Penedès (El Vendrell)
Estació Vitivinícola de Lavern (Subirats)
Caseta de Fusta de Sant Pau d’Ordal (Subirats)
Oficina de Turisme de Cubelles
Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: “El Penedès” amb La Marató de TV3 x2