Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar MyBlogLog al Bloc en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 03, 2008

MyBlogLog al Bloc

Categoria: Bloc,Web 2.0

Havia vist el widget de MyBlogLog a diferents blocs, sobre tot nord-americans, i no m’acabava d’agradar perquè semblava força diferent de l’estètica del bloc que l’allotjava. Però després d’haver llegit el post de Martín Varsavsky m’he animat a incorporar-lo al meu bloc. El trobo molt útil per a establir comunitats amb nexe comú un bloc però hauria de millorar la configuració per tal d’insertar-lo ràpidament i estètica sense haver de retocar el CSS. El plugin per a wordpress només permet un script. A més no hi ha manera que visualitzi bé els accents. Així doncs no el posaré de moment però si afegiré un enllaç al metabloc per tal de tenir enllaçada la comunitat creada.

El que si que he vist molt senzill i útil és el nou widget que enllaça tots els perfils a internet que li introdueixes. Encara sóc amb el dubte de quina és la millor targeta virtual. Malgrat tot aquest widget de MyBlogLog segueix tenint el problema amb els accents així que de moment no l’incorporaré però el seguiré de prop, però no tant per pagar 3 Dòlars al mes per bloc per tenir unes estadístiques diàries que pots tenir gratuïtament amb Google Analytics.

Technorati Tags: , , , ,


Tornar a: MyBlogLog al Bloc