Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar WinePleasures en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 12, 2011

WinePleasures

Categoria: Penedès,Web 2.0

Anthony Swift és el blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

Anthony Swift és el màxim responsable de WinePleasures. Amb seu a La Llacuna i amb difusió a través d’internet, l’Anthony organitza events singulars de tast de vi, conferències i activitats per als amants de l’enoturisme i professionals a la Xina, França, Itàlia, Portugal i Espanya. Els entusiastes del vi tenen una bona base d’informació amb els articles especialitzats que continuament són publicats al seu bloc. Especialment destacada és la celebració del Congrés i Workshop Internacional d’Enoturisme Wine Pleasures que durant dos anys ha tinguts com a seu el Penedès i que del 31 de gener al 3 de febrer propers l’acollirà la ciutat portuguesa de Porto. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana:

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: WinePleasures