Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Guillem Carol en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 19, 2011

Guillem Carol

Categoria: Penedès,Web 2.0

Guillem Carol és el blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

Guillem Carol té el seu bloc personal com a punt de trobada dels articles d’opinió que escriu a diferents mitjans de comunicació, tant a l’àmbit penedesenc com català. La política és el seu tema favorit però n’hi ha d’altres. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • L’Auditoria, “El bloc que ha obert Guillem Laporta a la secció d’opinió de l’ara.cat és brillant. Cada dues setmanes realitza una punyent entrevista a un personatge públic. Els hi fa un tercer grau. Ho fa, però, amb gràcia, energia i, sobretot, intel•ligència. Llàstima que l’ara.cat el relegui a una simple cantonada sense gaire protagonisme”
  • Un intent de dietari des de la Terra Promesa, “La Maria Vila estudia dret a Israel. Ella és de Sant Cugat del Vallès, però des de fa uns mesos que viu a Israel. Des del bloc ens relata la seva particular visió d’una terra que fa més de 2000 anys que fascina a mitja humanitat”
  • Ferran Caballero, “Explicar-se bé és una gran virtut. Ara, fer-ho bé i de forma breu és tot un art. Doncs aquest art és el que utilitza el Ferran Caballero al del seu bloc. Breu i concís. Les paraules justes”
  • Carles Campuzano, “Carles Campuzano és un polític diferent. Va una mica per lliure. Tot la llibertat que es pot arribar a tenir dins de les maquinàries dels partits. Ara, ha obert un nou format de bloc. Un bloc net, àgil, intuïtiu i molt ben estructurat”
  • Penedesfera, “Aquesta brillant iniciativa del Daniel ha acabat creant una petita comunitat. De vegades vas pel carrer i et trobes a gent que coneixes de la Penedesfera. Els saludes i intercanvis algunes paraules. El Daniel, gràcies a la seva tenacitat, ens ha ajudat a desvirtualitzar (una mica) la xarxa del Penedès”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Guillem Carol